11 udobnih i chic vikend kombinacija

Mnogima od nas vikend služi za modno izražavanje, jer nažalost samo rijetke sretnice imaju priliku, posao i njegovo okruženje takvo da se mogu oblačiti baš onako kako žele. E sad ako to naše izražavanje još može biti udobno i toplo, a i dalje chic, onda je to savršenstvo. U nastavku vam donosimo 11 udobnih i chic vikend kombinacija za zimske vikende koje su udobne, tople, chic i izgledaju kao da ste ih iskombinovale bez imalo napora, ali sa mnogo osjećaja za stil 😉 .

1.Vjerujte nam da nikada ne možete pogriješiti s klasičnom kombinacijom crne i bijele. Kako bi izgledale chic i neposlovno u kombinaciju uključite svoj omiljeni udobni džemper i košulju na kopčanje ispod. Džemper i košulju uparite sa farmericama i zaokružite sa skrojenim crnim kaputom. Outfit začinite sa kariranim šalom i crnim kožnim rusakom.

2.Malo izgleda srednjoškolke: suknja na faltne, veoma popularne čizme iznad koljena, i rusak za tinejđerski duh.

3.Da biste izgledali chic i zavodljivo tokom zimskih vikenda je sasvim moguće ako iskombinujete svoje omiljene čizme iznad koljena sa suknjom na faltne i vuneni džemper i to sve u sofisticiranim nijansama sive. Za potpuni efekat, dodajte topli kaput u nekoj jarkoj boji i outfit završite jednim od onih velikih šalova.

4.Trčkaranje po gradu tokom hladanih zimskih dana je lako u outfitu koji uključuje tenisice i pletenu kapu. Pastelni kaput će zasladiti vaš izgled.

5.Ako ste jedna od djevojaka koje ne mogu odoljeti kožnoj jakni, čak i kada temperatura vani i nije baš prijateljski nastrojena, nosite je sa nekim blesavijim džemperom i šalom. Outfit zaokružite sa farmericama i tenisicama.

6.Kamel kaput, u bilo kojem od svojih prelijepih krojeva raskošnim nijansama, neophodan je zimski komad koji izgleda neodoljivo u bilo kojoj kombinaciji. Tokom vikenda nosite ga s farmericama, gležnjačama i toplim šalom za sofisticiran izgled bez puno truda.

7.Čizme, kapica i kožna suknja važi za jednu od najprivlačnijih zimskih kombinacija. Tome dodajte klasični kaput i neutralnu paletu boja.

8.Parka će uvijek izgledati savršeno sa pletenim džemperom. Kombinujte ju s crnim hlačama, crnom torbom i loaferkama.

9.Ponekad nošenje svega što volite odjednom može izgledati baš slatko, a obzirom da je zima slojevito oblačenje nam baš paše, dok šetamo bit će nam toplo, a ukoliko se odlučimo za kaficu u zatvorenom, jednostavno skinemo neki od slojeva.

10.Ako želite obući kratku krznenu jaknu u dnevnoj kombinaciji uparite je sa crnim, ili u kombinaciji sa običnom bijelom majicom. Crno sve, kožne tajice, široki crni šešir, ugodna dolčevita i čizme.


11.Karirani kaput je još jedan savršeni zimski komad odjeće koji možemo iskoristiti za bezbroj kombinacija. Za vikend kombinacije kombinujte ga sa farmericama, tenisicama i i toplim džemperom ispod.

1 Response
  • Belma
    Februar 8, 2015

    5 moja kombinacija najdraza 🙂

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *