8 prazničnih make-up ideja

Praznici su blizu, a uz njih dolaze zabave i svečane prilike za koje vam je potrebno nešto malo glamuroznije. Obzirom da niti jedan outfit nije potpun i glamurozan bez jednako glamuroznog make-up-a mi vam predstavljamo osam hrabrih make up look-ova za glamurozan izgled, pa neka vam posluže kao inspiracija. Ukoliko oduvijek želite isprobati odvažniji make up, praznici su pravo vrijeme za to. Poigrajte se sa sjajem, šljokicama, bojama, jačim ruževima i naglašenim trepavicama.

1.Pozlaćeni kapci, ekstremno duge trepavice i ruby usne su spremni da vaše praznike obuku u glamurozne tonove.

2.Brončani make-up je idealan za zimske praznike. Brončano rumenilo na obrazima i intenzivni smokey eyes čine savršenu kombinaciju.


3.Za vas koji ste u gotičkom stilu preporučujemo sjajne kapke sa jako tamnim i snažnim ružom boje vina.

4.Za praznike je sve dopušteno, pa ako želite svoj svakodnevni izgled pretvoriti u malo dramatičniji posegnite za bakarnim sjenilom za kapke.


5.Ako pak niste jedna od onih koje lako pristaju na velike promjene i radije biste se držale svog klasičnog izgleda, nećete pogriješiti ako svoj svakodnevni make-up dopunite sa malo crnog eyelinera i crvenim ružom.

6.Ako razmišljate o igranju sa metalik svjetlucavim make-up-om i na očima i na usnama, samo naprijed, ali neka bude sa stilom.

7.Želite napraviti korak izvan okvira? Učinite to uz višebojni make-up kapaka, baš kao na slici i nude ruž.

8.Ako ste očarane luksuznom nijansom bakra, svjetlucave sjene ove nijanse trebaju biti vaš odabir za ove praznike, bar kada se radi o make-up-u.

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *