Odabrana BH blogerica godine

Blogerska zajednica Bosne i Hercegovine se polako širi i postaje sve aktivnija. U BiH trenutno ima oko 60 blogera koji se bave modom a njihove aktivnosti i nove postove  najlakše ćete pratiti preko otvorene grupe BiH Fashion Bloggers. Sredinom decembra se rodila ideja da se izabere naj modna blogerica, i to otvorenom anketom na kojoj su mogli glasati svi (OVDJE). Ovo malo natjecanje je završeno, a njegova pobjednica, BH modna blogerica godine je Aida Burnić sa svojim blogom Fashion makes me happy.

BH blogerica godine

Evo šta Aida kaže o sebi, svom blogu i tituli koju je osvojila:

“Kao prvo želim se zahvaliti svima onima koji su glasali za mene, jer bez njihove podrške ne bih bila tu gdje sam. Za sve one koji me ne poznaju ja se zovem Aida Burnić, apsolvent sam Ekonomskog fakulteta u Bihaću i kao blogerka sam aktivna već nepune dvije godine.

Naziv mog bloga upravo stoji za ono što mene, pored moje porodice, prijatelja i mog obrazovanja ispunjava u životu. Iz ličnog iskustva mogu reći da nije jednostavno biti bloger u BiH, jer ljudi u BiH potcjenjuju ovaj naš poziv i smatraju ga nebitnim i kao čisto gubljenje vremena. Međutim, moje kolege blogeri i ja se svakodnevno borimo protiv toga, što je također urodilo plodom jer smo skrenuli pažnju medija na nas i naše blogove.Pripala mi je čast da ponesem laskavi epitet blogerice godine, što me učinilo jako sretnom jer mi mnogo znači da je moje zalaganje nagrađeno na ovako lijep način.”

BH blogerica godine

BH blogerica godine

BH blogerica godine
BH blogerica godine
BH blogerica godine

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *