Bijela haljina od čipke uz vrtoglavo visoke sandale

Bila je ovo duga radna sedmica, i iako je imala i prekrasna popodneva i večeri, druženja i uživanja u mojim gradovima, sretna sam da je iza mene i da je vrijeme za odmor. Vikend počinjem udobno smještena na terasu, uz kaficu, opuštajući se uz Siu i pripremajući nove dnevne kombinacije, ali i još neke članke u kojima sam sigurna da ćete uživati.

I baš se radujem ovom vikendu, i da traje i četiri dana bilo bi mi malo za sve čime bih se htjela baviti, gdje bih sve htjela otići i šta sve vidjeti. Ljeto u Zagrebu je jako ispunjeno i živo, a mene je ovaj vikend zatekao baš tu!

Od “Mora knjiga”, gradske plaže smještene u najljepšem gradskom parku, Zrinjevcu, gdje možete uživati udobno zavaljeni u ležaljke uz svoj omiljeni koktel i neko lagano ljetno štivo koje vas tamo čeka, preko “Ljetnih noći” kazališta Exit, gdje možete pogledati neku od Exit predstava u dvorištu Muzeja za umjetnost i obrt, do “Dvorišta”, Tuškanac ljetnog kina i cool koncerata na terasi Muzeja savremene umjetnosti i na Bundeku, dešavanja je toliko da je teško odabrati šta posjetiti, tako da ako se slučajno nađete tu, obavezno provjerite gradska dešavanja i uživajte u nekom od njih.

A za ove prekrasne ljetne dane još jedna blago romantična kombinacija sa bijelom haljinom, mojim omiljenim ljetnim komadom. Ovaj put haljina od čipke, srednje dužine, savršena za ljetne večeri i fine ručkove, koju bih nosila uz sandale vrtoglavo visokih potpetica sa cvjetnim detaljima ili pak sandale punih peta za dnevnu verziju,  i uz torbu u boji konjaka. Dodajte romantičnu traku u kosu i neke uočljive krupne naušnice da naglasite look. Za malo svježije večeri (kakvih trenutno nam malo i nedostaje), dodajte neku laganu jaknu, klasičnog Chanel kroja ili sa volančićima.

A šta vi radite ovaj vikend?

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *