Čizmice od baršuna

Iako bih rado da ljeto traje malo duže, da je i ovaj septembar onako topao i divan kao oni prije njega i da se još može šetati u haljinicama i laganim papučama, ima nešto i u jeseni, hladnijim danima i sve toplijim zagrljajima, kućnim večerima uz čašu vina i omiljenu seriju, i sve zaigranijim modnim igrama sa bogatim materijalima, višestrukim slojevima i chic kombinacijama.


Baršun ili pliš mi je omiljeni zimski materijal, volim njegovu bogatu teksturu, toplinu, nježnost i dekadentnost u isto vrijeme i to kako svakoj kombinaciji da chic dodir. Ove jeseni baršun je osvojio dizajnerske i high street kolekcije, a uz haljine i odijela, posebno su trendi čizmice od baršuna. U Zari sam pronašla jedne u prljavo-ružičastoj boji, gležnjače sa širom potpeticom, ukrašene kamenčićima i savršene za gradske princeze, romantične haljine i Chanel jaknice.

Za svakodnevne kombinacije ih je dovoljno nositi uz jeans da izgledate chic, ali kako ja volim i jako mnogo nosim haljine to bi bila moja uobičajena kombinacija.

Čizmice: Zara, 55.95 Eur
Jakna: Zara, 89.95 Eur
Torba: Zara, 49.95 Eur

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *