Crveni džemper uz jeans u vikend kombinaciji

Kao što ste mogle primijetiti iz jučerašnjeg vodiča za kupovinu malo me je opsjela crvena boja (OVDJE). I dok na vodiču možete naći sve u crvenoj, moja dva ključna crvena komada su haljina i krupno pleteni džemper. Ovaj H&M džemper iz današnje kombinacije sam kupila pred polazak u Španiju i jako je efektan sa tim svojim rukavima i bojom. Jedna od kombinacija sa crvenom koja se meni najviše sviđa je baš ova današnja – krupno pleteni crveni džemper uz jeans, a uz to gležnjače ili patike i neku malu torbu. Najljepši dio ovakve kombinacije u Španiji je bio što mi nije trebala jakna ili kaput preko, sam džemper preko neke tanke majice je bio više nego dovoljan za te divne skoro proljetne temperature u Andaluziji.

Ja ga nosim i uz bijele hlače sa patikama te kratke suknje uz duboke čizme. U današnjoj kombinaciji primijetite još vrlo zanimljive naušnice iz Manga (OVDJE)!

Ovakva kombinacija je savršena za ovu sunčanu subotu u gradu pa nadam se da vas je malo inspirirala ukoliko se baš spremate za kaficu i šetnju. Uživajte u vikendu!

 

Džemper: H&M
Farmerke: H&M
Torba: Zara
Čizme: Zara
Naušnice: Mango
Naočale: Ray Ban

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *