Cvjetna haljina za ljetne dane u ofisu

Petak je! Još jedna radna sedmica iza nas, još jedan vikend pred nama! I ova sedmica je bila priličito busy, opet me nije bilo na MZT, opet sam danju se bavila klasičnim zadacima project managera: moljenjem, pregovaranjem, nagovaranjem, oblijetanjem, salijetanjem, opravdavanjem, a noću se družila i lutala okolo,  ali bar za vikend, bavim se samo sobom, mzt-om, opuštanjem, i, hm, da, učenjem. Ali dobro, proći će i to 🙂

Danas sam se sjetila jedne od svojih omiljenih haljina koju jako često nosim tokom toplije sezone. Cvjetna haljina, pastelnih boja i nježnog cvjetnoh uzorka, od laganog i prozračnog materijala, odlična je za ljetne dane u ofisu, kad vam uz nju trebaju samo još slatke sandale i torbica. Meni se po mislima trenutno vrti ova iz Max & Co., pastelno ružičasta, mekana i savršene veličine. Sandale sa punom petom su moj prvi izbor za ljetne dane u ofisu, mnogo su mi udobnije i podnose puno više kilometara i stupnjeva od onih tankih potpetica. Dodajte još chic sunčane naočale i spremne ste.

Za proljetne ili jesenske dane, uz ovu haljinu dodajte kožnu jaknu zatvorene cipele i opet imate kombinaciju za cijelu sezonu.

Želim vam divan petak i vikend!

 

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *