Galon uspjeha za godinu 2015.

Bez obzira na to da li ste od onih osoba koje prave novogodišnje odluke ili ste odustali od toga jer ste uvidjeli da ne vode ničemu, danas vam nudimo zanimljivu alternativu. Umjesto novogodišnjih odluka, ili paralelno s njima, napravite galon koji ćete puniti svojim uspjesima u ovoj godini. 

Bez obzira na to da li su ti uspjesi veliki ili mali, zajednički ili lični – svaki od njih pojedinačno napišite na papirić i ubacite u svoj galon uspjeha, a na kraju godine otvorite i pročitajte šta ste sve to ostvarili. Uvijek je lijepo imati fizički dokaz svoga uspjeha, a vjerovatno ćete se iznenaditi i prisjetiti stvari na koje ste zaboravili. Tako ćete vidjeti da vam, čak i ako niste ostvarili neke od velikih ciljeva, godina nije bila bezuspješna.

Evo kratki vodič. Trebaće vam jedan galon srednje veličine i ljepilo, te razni materijali za ukrase: ljepljiva slova, trakice, šljokice, perje, školjke… šta god imate pri ruci i šta god vam se sviđa.

A onda pustite mašti na volju. Lijepite, ukrašavajte, a možete čak i isplesti haljinicu za svoj galon. Pun galon uspjeha vam želimo!

 

Fotografije: BuzzFeed

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *