Gucci Guilty Diamond za strastvene ljubavnike

Strastveni par se vratio! Gucci Guilty ljubavnici i varnice između njih inspiracija su za nove Gucci Guilty Diamond limited edition mirise koji slave provokativni, intimni trenutak i strastvenu hemiju između zvijezda Gucci Guilty kampanje: glumice Evan Rachel Wood i Chrisa Evansa.

 Guilty Diamond simbolizuje njihovu magnetsku privlačnost i intenzivnu strast.

 

Senzualna napetost između Gucci Guilty buntovnog ljubavnog para ogleda se i u hipnotičkom odsjaju dijamanta, priželjkivanog dragulja koji zrači snagom i ljepotom. Beskrajne tačkice svjetlosti zrače sa njegovih stranica, svjetlucave od obećanja. Njegova blistavost je provokativan poziv Gucci Guilty ljubavnicima da se prepuste iskušenju.

Gucci Guilty Diamond Pour Femme je topao, izrazito orijentalan cvjetni miris sa hedonizmom u srcu. Potvrđujući svoje senzualno prisustvo nagovještajem roze papra u top notama, miris se dalje razvija u središnjim notama jorgovana i kardamoma i zatvara se bazom u kojoj caruje čulna ambra i sugestivni tonovi pačulija.

Gucci Guilty Pour Homme dijeli isti opojni karakter kao njegov ženski pratilac i predstavlja provokativni, intenzivno aromatični, savremeni fougère miris koji osvaja čula okrepljujućim tonovima talijanskog limuna i mandarine, zdrobljenih zelenih listova i roze papra u top notama. Privlačno srce od lavande miješa se sa toplim tonovima korijandra, cvijeta naranče i nerolija na muževnoj bazi od cedrovine i pačulija koja intrigira i zavodi.

“Kada smo započeli Gucci Guilty mirisnu priču željeli smo prikazati savremeni par, žestoke kršitelje pravila koji slijede svoju strast. Elektricitet između Evan Rachel Wood i Chrisa Evansa daje novu provokativnost Gucci Guilty Diamond mirisima. Dijamanti su vječita zagonetka. Privlači nas njihova ljepota i svjetlost. Poput dijamanata, strast posjeduje neodoljivu snagu.”

Frida Giannini, Gucci kreativni direktor.

 

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *