Jakna etno uzorka u dvije kombinacije

Pri kupovini jakne vjerovatno se vodite praktičnošću: pokušavate kupiti jaknu što klasičnijeg kroja, neutralnih boja, onu koja će ići uz što više kombinacija. Pri tome, jakne drukčijeg kroja, sa uzorkom, neobičnim detaljima i izradom, u bojama, rijetko biramo jer njihova prilagodljivost nije tako očigledna.

Kratke proljetne jakne, krojem između sakoa i klasične jakne, kao što je ova jakna etno uzorka sa bogatim detaljima i izradama, su iznenađujuće upotrebljive i upravo takav komad možete iskoristiti jako mnogo. U toku zimskih dana i u prijelazu između sezona, možete ju koristiti preko haljina, poslovnih ili ležernih, kratkih ili bez rukava, i ispod zimske jakne ili kaputa. Na taj način ćete upotpuniti poslovne kombinacije, komade koji nisu toliko prigodni ofisu u zimskim danima ipak prilagoditi, ali i dati im novi, zanimljiviji izgled. S druge strane, jednako je nosiva i u ležernim dnevnim kombinacijama, sa uskim hlačama, kožnim tajicama ili jeansom, uz majice sa natpisom ili mekane tople džempere – šta više, daje im chic izgled i pravu injekciju stila.

Pogledajte kako se jakna etno uzorka iz nove Zarine kolekcije uklapa u dvije različite kombinacije, potom provjerite svoj ormar, možda nešto slično već imate u ormaru, ili pri proljetnim kupovinama, nađite jedan takav komad.

1. U poslovnoj kombinaciji sa jednostavnom crnom haljinom kratkih rukama i gležnjačama na potpetice.


Haljina, torba, gležnjače: Zara

2. Uz uske hlače, cool gležnjače niskih potpetica i cozy džemper širokog kroja.


Hlače, džemper: Zara
Torba, gležnjače: Mango

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *