Kako nositi čizme iznad koljena

Čizme iznad koljena su potpuni hit ove zime, a uz to što su trendi, uz njih ćete vrlo lako nositi svoje kratke suknje i haljine i tokom zimskih dana. Donosimo vam danas četiri savršena načina da nosite duboke čizme iznad koljena uz haljine i suknje za različite prilike: vikend, izlazak ili dan u gradu, a tu su i četvore duboke čizme koje možete kupiti u našim trgovinama.

1. Za vikend

Za šetnju, ručak i kafu vikendom duboke čizme iznad koljena nosite uz ugodne i ležerne komade, poput pletenih haljina ili ugodnih haljina od štofa, uz mekani kaput. Inspiracija: Celine revija za ovu jesen.

Kako nositi čizme iznad koljena

Čizme: Zara, 259 KM, torba: Mango, haljina i kaput: Massimo Dutti

2. Za izlazak

Na reviji Emilia Puccija smo mogli vidjeti kako duboke čizme daju koktel haljinama sasvim novi izgled. Inspirisani time kreirali smo i jednu kombinaciju stvorenu za izlazak.

Kako nositi čizme iznad koljena

Čizme: Bata 199 KM, haljina: Zara, torba: Sisley

3. Za dan

Inspirišite se Chanel revijom za ovu zimu gdje su ravne i iznimno duboke čizme edgy izgleda nošene uz haljine i suknje od tvida za chic dnevni izgled.

Kako nositi čizme iznad koljena

Čizme: Zara 259 KM, suknja i rolka: Mango, torba i kaput/jakna: Lindex

4. Dan ili noć


Haljine nalik spavaćicama su hit ove jeseni, nosimo ih obavezno uz krupno pletene duge džempere, a duboke ravne čizme od gamoša će ovu kombinaciju učiniti savršenim izborom bilo za dan ili noć.

Kako nositi čizme iznad koljena

Čizme: Bata, 275 KM, Haljina: Zara, Džemper: Lindex, torba: Mango

2 Responses
 • Nai
  Oktobar 31, 2013

  Može li izveštaj čizmi iz trovina? 🙂

  • Nadi
   Oktobar 31, 2013

   Nai, potrudićemo se

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *