Kako nositi crveno ove zime

Kako vam već danima pišem o svojoj opsesiji sa crvenom, pravim iznenađujuće kombinacije koje u sebi imaju i pravu boju a ne samo neke blijede nijanse ružičaste i čak vas navodim na grijeh sa ogromnim vodičem za kupovinu crvenih komada (OVDJE), red je da vam i dam nekoliko prijedloga kako nositi crveno. Da bih vam što više dočarala moć crvene na ulicama ove sezone zavukla sam se u bespuća Instagrama i izvukla odatle crvene kombinacije modnih blogerki i fashion cura.

1. Od glave do pete

Možda malo ekstremno, ali svakako efektno. Ukoliko želite baš sve poglede na sebi, obucite crvenu od glave do pete. Ja se ne mogu riješiti asocijacije na stjuardese Austrian-a, ali to je trauma s kojom se moram nositi :).

2. Uz tvid ili karo uzorak

Savršena kombinacija hladnog sa toplim, british dodira sa španjolskim (šta mogu mene crveno asocira na Španjolsku, osim u slučaju iznad :)), androgenog sa ženstvenim, tvid ili karo u smeđim/sivim nijansama se odlično slažu sa crvenom.

3. Uz jeans

Moja kombinacija broj jedan je krupno pleteni crveni džemper uz jeans (OVDJE), jer mi jeans daje ležernost crvenoj i tako se dobro slažu.

Objavu dijeli Aimee Song (@songofstyle)

4. Uz klasičnu crnu/bijelu

I za kraj klasična kombinacija crvene sa crnom ili bijelom, zajedno ili odvojeno, nešto što uvijek može proći i izgledati dobro. Ja ju još volim uz kamel <3.

Objavu dijeli YOYO CAO (@yoyokulala)

Objavu dijeli Caroline Daur (@carodaur)

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *