Kako nositi svilene hlače

Sve mi se više dopadaju široke svilene hlače, šarenih uzoraka i bogatih boja, pomalo nalik na udobne piđame. Ovih dana ih neumorno isprobavam i tražim one prave, a kako sam ja prava vaga, to je jedna duga i iscrpljujuća potraga puna dilema. Savršene su za večernje šetnje, za opuštene kombinacije za vrele ljetne dane, ali i za ofis i poslovne kombinacije. Što su teži materijali ljepše padaju i bolje izgledaju. Možete ih nositi sa jednostavnim majicama-potkošuljama, sa svilenim topićima, ali i klasičnim košuljama ili laganim đemperima.  Kako su meni već prešle u blagu opsesiju, danas sam nam spremila nekoliko ideja kako ih nositi u različitim prilikama.

1. Za gradske šetnje ili večernje izlaske

Uz zanimljive topiće sa volanima, elegantne ravne papuče ili sandale poput ovih na prijedlogu i pletenu ljetnu torbu, svilene hlače živih boja će vas prebaciti u egzotične krajeve, a bit ćete spremne za gradsku šetnju, večernji izlazak ili pak neku posebnu priliku.

Papuče: Zara

2. Za opušteno popodne ili večernju šetnju

Uz jednostavni svileni top i ravne papuče, sa malenom torbicom, svilene hlače su spremne za neko opušteno popodne sa prijateljicama na kafi ili za večernju šetnju gradom. U ovoj kombinaciji bih rado vidjela ove ravne sandale iz Zarine nove kolekcije.

Torbica: H&M

3. Za ljetne dane u ofisu

U kombinaciji sa svilenom bluzom poput ove na prijedlogu ili sa klasičnim strogim košuljama, bogate ali strukirane svilene hlače su savršene za ljetne dane u ofisu. Kombinirajte ih sa moćnim cipelicama sa visokim potpeticama i velikom dnevnom torbom. Hlače za ofis ipak trebaju biti malo bogatijeg i elegantnog izgleda, pa obratite pažnju na struk, kvalitet materijala, sam kroj hlača.

Cipele, Zara

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *