Kardigan sa kožnim rukavima u dvije kombinacije

Ovaj put je izbor za komad sedmice pao na neobični dugi kardigan sa kožnim rukavima, pravi edgy komad savršen za prelaznu sezonu i aktuelni grunge trend. Kombinacija krupnog pletiva i umjetne kože nosi u sebi ležernost, nemarnost, ali i buntovničke chic elemente. Ovaj kardigan je nešto između kožne jakne, mantila i udobnog džempera i nosi ono najbolje od svakog ovog komada. Nama se posebno dopada u kombinaciji sa uskim crnim hlačama od kože ili umjetne kože koje u svojim kombinacijama možete zamijeniti sa crnim ili sivim farmerkama, sa uskim crnim hlačama ili debljim helankama. Mi ga danas kombinujemo u dvije kombinacije, jednu sa bajkericama, drugu sa salonkama, te smo u obje kombinacije uspjeli unijeti neke od ključnih trenutnih trendova i komada koje moramo imati za ovu jesen.

Ovaj džemper je dio Mango jesenske kolekcije, košta 119 KM i možete ga pogledati OVDJE.

1. U kombinaciji sa salonkama i karo tankom bluzom, te pismo torbom sa sitnim nitnama ovaj kardigan možemo nositi i u za večernji izlazak u edgy stilu. Dodaci i frizura s ovakvim komadima igraju važnu ulogu, pa napravite neku razbarušenu pletenicu ili punđu za najbolji efekt. Dodajte krupnu ogrlicu ili neku sa nizom lanaca.

Kardigan sa kožnim rukavima u dvije kombinacije
Kardigan, bluza, hlače i torba: Mango, Cipele: Bata, Ogrlica i narukvica: Lindex, Naočale: Zara

2. Bajkerice i bijele majice sa natpisima su nam ključni komadi za ovu jesen, a u kombinaciji sa ovim kardiganom daju savršenu dnevnu kombinaciju edgy stila. Dodale smo joj krupnu ogrlicu i veliku dnevnu torbu od gamoša.

Kardigan sa kožnim rukavima u dvije kombinacije
Kardigan i hlače: Mango, Bajkerice: Sisley, Bluza i ogrlica: Lindex, Torba: Zara

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *