Krzno – pravi modni saveznik za hladne dane

Krzno je pravi modni saveznik za hladne dane! Umjetno ili pravo, u neutralnim ili ekscentričnim bojama, ne samo da je toplo i savršeno za zimske dane, nego je i popularno kao nikad prije. Dizajneri su mu sve skloniji, a za ovu sezonu možemo pronaći veoma zanimljive modele i načine na koje se nosi kod svih velikih dizajnerskih imena.

Od klasičnih kaputa od kratke ili duge dlake, preko modnih dodataka – torbi i cipela, do zanimljivih komada sa umetnutim krznom, prsluka, ponča i ogrtača do haljina od krzna, ove sezone krzno možete nositi u svakom obliku i uz svaki stil.

Marni

Na Marnijevoj reviji mogli smo vidjeti krzno u elegantnoj ali urbanoj verziji, kao i u ležernim i ekscentričnijim verzijama – pravi način da nosite krzno ako volite biti primijećeni sa svojim stilom.

J. Mendel

I Iz J. Mendel kolekcije bismo poželjele nekoliko krznenih modela, naročito elegantni i profinjeni kaput od krzna u boji crnog vina.

Burberry Prorsum

Burberry Prorsum krzno je elegantno, moćno i luksuzno. Bilo da je u klaisčnoj crnoj ili sa animal uzorkom, daje moćan i elegantnan izgled.

Vera Wang

Kod Vere Wang je krzno elegantno i ženstveno u vidu kratkih pončo jakni ili dodataka, ili dugih strukiranih prsluka, i to u crnoj i bijeloj boji i uz bogate komade od brokata.

Fendi

Fendi kolekcija je ekscentrična i drukčija, stvorena za buntovne i one koji vole biti u centru pažnje, izdvojiti se od svih drugih.

Hermes

Hermes je prava inspiracija za one koje imaju vlastiti osjećaj za modu, kojima uspijeva izgledati nemarno i sa toliko stila u isto vrijeme. Klasičnih i jendostavnih linija, u neutralnim tonovima, za pravi urban izgled.

Lanvin

Ukoliko želite nositi svilene haljine, bogat nakit, krzno i pri tome izgledati buntovno i poput glamurozne rock zvijezde – Lanvin je prava inspiracija za vas. Odaberite haljine nalik spavaćicama, dodajte nizove krupnih ogrlica i preko kratke jakne od umjetnog ili pravog krzna u bojama.

Loewe

Glamurozno i uočljivo – Loewe.

Marc Jacobs

Krzneni kaput vam je previše klasika? Onda pronađite krznenu haljinu kao kod Marc Jacobsa, i to u boji!

Donna Karan

Ne morate nositi kaput ili jaknu od krzna, dovoljno je da nađete zanimljiv okovratnik, torbu ili čizme od dlake/krzna.

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *