Naši omiljeni beauty izgledi za party!

Ima li boljeg mjesta za tražiti beauty inspiraciju nego od modnih pisti?? Pošle smo u  potragu za najboljim frizurama i make-up idejama za zabave i evo šta smo odabrale za naše omiljene beauty izglede za novogodišnji party!

Trendovi bobičasto obojenih usana i sjajanog, smoky make-up-a  očiju savršeno će nadopuniti  party haljine ove sezone, dok super-velike kovrče i Rodartove ruže od kose i pletenice su nam definitivno favoriti kada je kosa u pitanju.

Pogledajte naše omiljene party beauty izglede na revijama za ovu zimu!

1.Chanel

Naši omiljeni beauty izgledi za party!

Ako postoji jedna jedina prigoda u godini koja je prikladna za nošenje šljokica na licu, onda je to  novogodišnja zabava. Volimo Chanel i Peter Philips školjkice razbacane na kapke.

2.Bottega Veneta

Naši omiljeni beauty izgledi za party!

Bottega Veneta beauty savršeno nadopunjuje damsku modu za zimu 2013, pa ako volite ovaj stil neka vam inspiracija bude Bottega Veneta. Do pola spljoštenom, a od pola uvijenom kosom i mat crvenim usnama.

3.Anna Sui

Naši omiljeni beauty izgledi za party!

Za ovogodišnje praznične zabave inspiraciju možete potražiti u 60-im. Točkice ispod očiju daju retro dodir na klasični eyeliner baš kao na reviji  Anna Sui.

4.Diane von Furstenberg

Naši omiljeni beauty izgledi za party!

Ako ne možete odoljeti glamurozno isfeniranoj kosi za ovogodišnje praznične zabave, neka vaš make-up bude jednostavan sa sjajom za usne koji je svijetlije boje, ali ipak izražajan, baš kao što   Diane von Furstenberg izabrala za svoje modele.

5.Donna Karan

Naši omiljeni beauty izgledi za party!

Da li je smokey eye vaš prvi izbor za zabave? Ove godine ga ažurirajte sa sjajnom teksture kao što se vidi na modelu Donne Karan, a ako ste malo hrabriji proširite ga sve do obrva.

6.Dolce & Gabbana

Ako je glamur ono što tražite neka Dolce & Gabbana bude vaš vodič. Klasični crni liner, svijetle crvene usne i pokupljena kosa su prilično klasičo i laskavo glamurozni, ako tome dodate krunicu ili rajf to je definitivno to.

 7.Marc by Marc Jacobs

Pravo je vrijeme za nevjerovatno raščupanu kosu u rock stilu. Mi smo oduševljene stilom četrdesetih i sedamdesetih koje smo vidjele na modelima Marc by Marc Jacobs. Sgurno ćete ostaviti dojam ako budete nosili jednu od tih.

8.Rag & Bone

Minimalistički, obratite pažnju, prebacite vaš dnevni make-up u noćni sa malim dodatkom eyelinera na vrh kapka kao što se vidi na Rag & Bone. Lijepo, jednostavno i sa dodirom šezdesetih.

9.Rodarte

Kada smo prvi put vidjeli tu lijepu ružu od kose na frizuri na Rodarte reviji, znali smo da ćemo je kopirati za praznične zabave. Casual, ali još uvijek pomalo posebna.

10.Lanvin

Bobičasti mat ruž je jedan od ključnih izgleda ove sezone i perfektan je za zimu. Neka vaša inspiracija bude Lanvin  i neka ostatak vašeg make-up-a bude neutralan, kako bi se usne maksimalno istanle.

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *