Maxi haljina za romantične večeri

Ovih dana opet zabušavam, knjiga i MZT strpljivo čekaju da im se posvetim, ali dani kući, onoj kući gdje je porodica, mama, najbliži prijatelji, odakle si i gdje se uvijek vraćaš, su obično takvi – uvijek prepuni i uvijek prekratki. Prepuni obaveza, onih što vas čekaju tako po par mjeseci da ih obavite, ali i prepuni ljubavi, druženja sa porodicom, igranja sa Zarom, susreta sa prijateljima.

I volim te susrete, one koji se dese nakon mjeseci ili godina mimoilaženja, a kad se dese bliskost je ista kao da ste se sreli jučer i onda na kafici opet prolazite hiljadu tema kao i uvijek, dijelite, predlažete, upijate, razumijete se. Tako je to sa nekim posebnim prijateljicama, one koje su nekako dio vašeg života čini vam se oduvijek i koje će to biti i ako živite hiljadama kilometara daleko, iako se vaši životi mijenjaju i vi se mijenjate, ta spona među vama ostaje.

I evo me danas u trenutku mira, sjedim u vrtu i uživam spremati vam kombinaciju tako okružena zelenilom i cvijećem, pa me je ta divota oko mene inspirirala na današnju kombinaciju.

Maxi haljina je moja ideja romantičnih ljetnih večeri, dugih šetnji, opuštenih večera na otvorenom, dugih razgovora i tihe muzike u pozadini. Uz ravne sandale ili elegantne papuče, blago zamršenu kosu ili sa opuštenom pletenicom, i mini torbu preko ramena, ovakva kombinacija je savršena za cijelo ljeto, kako za gradske večeri tako i odmor na moru.Isto tako, istu dugu ljetnu haljinu možete nositi i na ljetna vjenčanja ili posebne večeri, i iako bih ja i tada ju nosila sa ravnim sandalama, jer tako mi je najljepša, i sa visokim sandalicama može biti predivna.

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *