Olovka suknja za poslovni look

Šta vam je potrebno za elegantnu ali ekstravagantnu poslovnu ljetnu kombinaciju? Uska olovka suknja, zanimljiv top i visoke potpetice! Uz to odmaknite se od uobičajene crno-tamno plavo-bijelo šeme boja i obucite pastelne boje koje su hit ovog ljeta: nježna ružičasta i anđeosko plava.

Olovka suknja je jedan od must have komada u ormaru poslovnih djevojaka i žena, kako u ljetnoj tako i zimskoj sezoni, a da joj date moderni dodir nosite ju uz zanimljive topove umjesto klasičnih košulja. Pronađite suknju u nekoj nježnoj boji ili zanimljivog uzorka, posljednjih sezona su olovka suknje dobile novi look i možete ih pronaći kako u raznim bojama i uzorcima, tako i u čipki ili sa zanimljivim detaljima.

Ako nosite otvoreniji top poput ovog onda obavezno nosite ljetnu jaknicu preko jer poslovni sastanci nisu pravo mjesto za gola ramena, ali ste tako spremne i za piće poslije posla! Kad su ljetne jaknice u pitianju, moj favorit su jakne od bukle u Chanel stilu.

Look zaokružite sa modnim dodacima u pastelnim tonovima: damska torba u pastelno ružičastoj i sunčane naočale u krem ili bijeloj boji su pravi izbor.

Uska olovka suknja

 

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *