Kako nositi ravne cipele na špic

Ravne cipele na špic su hit cipele ovog proljeća! Kao što smo mogli vidjeti OVDJE dizajneri su za ovo proljeće odabrali ovaj model uz poslovno, ležerno, pa i večernje odijevanje. Pogledajte kako nositi ravne cipele na špic ovog proljeća.

Između redefiniranja šik školske djevojke, utjelovljujući čistu ženstvenost i evocirajući mirnu eleganciju za proljeće i ljeto 2014, nemojte biti iznenađeni ako pronađete ravne cipele na špic ubačene u veoma dotjerane i večernje kombinacije.

Ako želite izgledati više, a niste ludi za nošenjem štikle, vjerujte nam da isti efekat možete postići noseći ravne cipele. Bez obzira na stil cipela, bijeli outfit će istaknuti ravne cipele na špic i dati im dozu sofisticiranosti, držeći stvari nevjerojatno laganim i divnim.

Cipele na špic proljeće 2014

Oscar de la Renta, Honor i Tanya Taylor, S/S ’14

Imajte na umu da ravne cipele na špic izgledaju fantastično kada su u paru sa olovka suknjom, sa lepršavom suknjom do koljena ili pak takvom haljinom, sa kratkom suknjom, uskim hlačama, šorcem i uskim farmericama.

Cipele na špic proljeće 2014

Honor, Dolce & Gabbana i Narciso Rodriguez, S/S ’14

Ravne cipele na špic će izgledati sofisticirano i dotjerano  u kombinaciji sa bogatim sjajnim haljinama, kraće rezanim hlačama sa uzorkom i finim proljećnim mantilima i kaputima. Inspirišite se idejama Dolce & Gabbane, Honor i Tory Burch, koji su ravne cipele na špic kombinovali u veoma elegantne i chic kombinacije.

Kako nositi ravne cipele na špic

Tory Burch

Dolce & Gabbana

Honor

1 Response
  • adnica211
    February 25, 2014

    moje omiljene 🙂
    imam vec dva para & drago mi je da cu i dalje biti u trendu 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *