Moderne ikone stila: Jenna Lyons i njene savršene kombinacije

Jenna Lyons je kreativni direktor J. Crew kompanije, najutjecajnijeg američkog široko-rasprostranjenog brenda, iza čijeg uspjeha i velikog povratka i stoji.

Njene savršene kombinacije su po nama nepresušni izvor inspiracije za poslovne kombinacije ili one namijenjene društvenim događajima i koktel večerama. Jenna u svom odijevanju koristi neke od osnovnih, ključnih komada koje imamo sve, poput crnog odijela ili bijele košulje, ali ih obavezno dopunjava zanimljivim detaljima i trendovskim komadima.

U slojevitom odijevanju je pravi majstor, pa kardigan sa sjajnim perlicama preko klasične plave košulje, kad vidimo na njoj, zaista izgleda efektno i kao stilski pogodak. Isto tako majice sa perlicama, šljokicama, neobičnim izradama, preko košulje i klasičnih hlača.

Jenna se hrabro igra sa uzorcima i neke od njenih, po nama najboljih, kombinacija se zasnivaju na jednom veoma moćnom komadu sa uzorkom – hlačama ili suknji.

Za prijeme i koktel večere često bira odijela muškog kroja, nosi ih sa klasičnim ili male klasičnim košuljama, sa jednostavnom bijelom majicom, a pri tome bira ili klasični crni smoking ili odijelo sa uzorkom.

Hlače su joj osnova odijevanja, a bira baš kakve najviše volimo, malo kraćih nogavica i klasičnog kroja. Nosi ih sa veoma zanimljivim bluzama i košuljama.

Među prvima je koja je boyfriend jeansu dala šansu u poslovnom ookruženju i na fancy prijemima, te pokazala da kada znate nešto nositi, možete to nositi bilo gdje.

Kaputi strogog kroja, kožne hlače, i bezbroj cipela koje nam se jako dopadaju su među razlazima zašto nam se ovoliko dopada njen stil.

Prođite kroz našu fotogaleriju i uvjerite se da Jenna Lyons jeste jedna od modernih ikona stila, a njene kombinacije savršena inspiracija za naše svakodnevno ili manje svakodnevno odijevanje.

[easyrotator]erc_62_1376831164[/easyrotator]

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *