Must have: Zlatne sandale!

Kada su cipele i sandale u pitanju ja nemam mjeru! Uvijek postoji još neki model koji želim, trebam, bez kojeg  baš nikako ne mogu, koji je previše krasan da bi ostao u trgovini ili koji bi baš savršeno išao uz onu jednu haljinu koju imam u ormaru već sto godina. I tako se u mom stanu nižu kutije i kutije cipela, iz sezone u sezonu sve ih je više, a ja nekako na kraju cijelu sezonu završim noseći iste.  Ovog ljeta su mi zapele za oko zlatne sandale, savršene za lepršave ljetne haljine i noćne izlaske, kao i za jeans i ležernije kombinacije. Srednje visokih potpetica i sa tankim kaišićima oko članka, naglašavaju preplanuli ten i savršeno idu uz zemljane, pastelne ili bijele ljetne kombinacije.

Na mojoj wish listi su Zarine sandale od rose gold kože sa prekrasnim detaljima listova (cijena: 65.95 Eur). Podsjećaju me na ovaj Chloe model iznad kojeg sam zapazila na Song of Style i koji me potpuno osvojio.

Ukoliko vam se više sviđa klasična zlatna nijansa i model sa klasičnim kaišićima, u high street kolekcijama ćete naći mnogo izbora, a ja vam ispod izdvajam samo nekoliko Mango i Zarinih modela.

Fotografije: Song Of Style, Zara, Mango

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *