Najljepši street style momenti iz Pariza

Predstavljanje haute couture kolekcija u Parizu je bila jos jedna prilika za okupljanje svjetskih modnih trendseterica na jednom mjestu i najbolji prikaz kako se to visoka moda nosi na ulici. Danas vam donosimo nama najljepše street style momente iz Pariza, uz mali prikaz šta su to prošle sedmice nosile Mira Duma, Ulyana Sergeenko, Elena Perminova i neke manje poznate dame.

Ulyana Sergenko na modnu sedmicu i ulice Pariza opet donosi dramu i bajkoviti look inspirisan bogatom ruskom baštinom. Nisu samo njene kolekcije takve, ona ih dosljedno predstavlja i svojim izborom kombinacija za Pariz, a uz samu dizajnericu, njen bogati dizajn su nosile i mnoge druge dame.

Uz rusku dramu u ovim momentima izdvajamo kombiniranje predivnih ženstvenih komada sa onim grubljim, muškim, kao i jednostavne kombinacije obogaćene detaljima i zanimljivim cipelama.

Posebno smo sretne istaknuti i našu dizajnericu Belmu Tvico-Stambol koja je uživala u haute couture revijama u Parizu i koja će s nama podijeltii svoje utiske ovih dana. Belma je za pariške dane visoke mode nosila kombinacije vlastitog dizajna, a posebno izdvajamo ovu kombinaciju couture bijelog kaputa i haljine.

Inspirišite se!

[raw][easyrotator]erc_79_1390764198[/easyrotator][/raw]

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *