Novi trendovi boja za kosu za odvažne

Izgleda da su ombre pramenovi davna davna prošlost, kao i prirodne i blage nijanse boja za kosu. Za prave trendsetterice, odvažne djevojke i buntovnice koje vole često mijenjati izgled nisu više dovoljne IT boje kosa iz 2014. Pogledajte koji su to novi trendovi boja za kosu za 2015., a potom odlučite da li ćete ih nositi ili ostajete pri svojoj omiljenoj boji kose.

Ne želimo reći da zaboravite boje slatkiša iz spektra boja za kosu, koji su bili donedavno popularni, ali na horizontu novih trendova se ukazuje nešto zanimljivo! Možda su inspiraciju našli u fashionistici Nicole Richi, ali boje dragulja su novi hit u svijetu.

Stilist za kosu hollywoodskih zvijezda James Corbett se slaže – ove sezone morate sjati poput rubina, smaragda, ametista – dragulju po vašem izboru. I tvrdi: “Žene sve više hrabrosti imaju u mijenjanju boje svoje kose, prave su avanturistice, i polako mijenjaju trend pastelnih boja iz 2014 godine.”

Dok su pastelne boje tražile da žene s tamnijom kosom upotrebljavaju hidrogen s velikim postotkom, boje dragulja traže blažu alternative. Odlično pristaju svim tipovima kose, ali najbolje djeluju na brinetama!
Boje dragulja mogu se naći na inostranom tržištu i u varijanti koja se ispire tako da nisu permanentne nego privremene. Djevojke koje se odluče za ove nove trendove mogu lako vratiti svoju prirodnu boju kose.

Izvor: InStyle magazin

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *