Novo u kinu: Superheroji, kraj svijeta…

Priče o superherojima, ljubavne zavrzlame, te epske biblijske priče o kraju svijeta… Mi smo za vas izabrali najzanimljivije filmove koji se trenutno vrte na velikim ekranima kod nas, a na vama je da izaberete šta vas najviše zanima i produžite u najbliže kino.

 

1. Čudesni Spider-Man 2 (2014)
The Amazing Spider-Man 2

Žanr Akcija, Avantura, Fantazija
Godina 2014
Redatelj: Marc Webb
Glavne uloge: Emma Stone, Andrew Garfield, Felicity Jones

Super je biti Spider-Man (Andrew Garfield). Za Petera Parkera ne postoji bolji osjećaj od onoga kada se njiše između nebodera, kada ga svi prihvaćaju kao junaka i kada vrijeme provodi s Gwen (Emma Stone). Ali biti Spider-Man nije nimalo lak zadatak… jer samo Spider-Man može zaštiti svoje sugrađane od užasavajućih neprijatelja koji prijete gradu. S dolaskom Electra (Jamie Foxx), Peter će se morati suočiti sa zlotvorom puno moćnijim od njega samog. A kada se u grad vrati i njegov stari prijatelj Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter će shvatiti da sve njegove neprijatelje povezuje jedna stvar: korporacija OsCorp.

 

2.  Kapetan Amerika: Ratnik zime (2014)
Captain America: The Winter Soldier

Žanr Akcija, SF, Avantura
Godina 2014
Redatelj: Anthony Russo, Joe Russo
Glavne uloge: Scarlett Johansson, Cobie Smulders, Chris Evans

Dvije godine nakon događaja poznatog po imenu Osvetnici 2 Steve Rogers (Captain America) živi mirno u Washington DC-u, pokušavajući se prilagoditi suvremenom društvu. Međutim, nakon S.H.I.E.L.D. akcije jedan sunarodnjak je napadnut i Steve postaje upleten u misterij koji potencijalno može ugroziti zemaljsku kuglu. Zajedno s Natashom Romanoff, Kapetan Amerika pokušava otkriti tajnu misterija, ali ne očekuje da će mu se na njegovu putu naći snažan protivnik – Ratnik zime.

 

3. Osveta na visokim petama

The Other Woman

REDATELJ: Nick Cassavetes
ULOGE: Cameron Diaz, Leslie Mann, Don Johnson, Nikolaj Coster-Waldau
ŽANR: romantična komedija
TRAJANJE FILMA: 109 minuta
GODINA: 2014

Žene udružene u osveti muškarcu koji ih je povrijedio. Tema intrigantna, priča duhovita, a glavni likovi žene – dovoljni razlozi da film Osveta na visokim petama postane pravi ženski kino hit.

 

4. KAD LJUBAV UDARI U GLAVU

The Love Punch

REŽIJA: Joel Hopkins
ULOGE: Pierce Brosnan, Emma Thompson, Timothy Spall
ŽANR: romantična komedija
TRAJANJE: 94 min.

Srednjovječni rastavljeni poduzetnik Richard veseli se svojoj mirovini i ulasku u miran i bezbrižni dio života. No, posljednjeg dana na poslu doživljava neugodno iznenađenje kad sazna da je žrtva prevare te da mu je nestao novac iz mirovinskog fonda.

Uz pomoć bivše žene Kate (Emma Thompson) uhvatit će se u koštac s pronevjeriteljima, ali pokušati smisliti način kako se dočepati novca za život.

 

5. Noa 

Noah

Žanr Drama, Fantazija
Godina 2014
Redatelj: Darren Aronofsky
Glavne uloge: Russell Crowe, Emma Watson, Anthony Hopkins

Spektakularna ekranizacija starozavjetne priče o čovjeku koji je spasio svijet s vrhunskom glumačkom ekipom!
Omiljenog oscarovca Russella Crowa gledamo kao biblijskog junaka Nou u istoimenom filmu o vjeri, ljubavi, nadi i novom početku.
U filmu Noa u glavnim su ulogama i: Sir Anthony Hopkins, Emma Watson i Jennifer Connelly. Redatelj Noe je proslavljeni i višestruko nagrađivani Darren Aronofsky.

 

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *