Olivia Palermo na Peter Som reviji

New York Fashion Week-om započeo je niz najvažnijih modnih događaja sezone – predstavljanje dizajnerskih kolekcija za jesen 2014 u 4 najveće modne metropole, New Yorku, Milanu, Parizu i Londonu. Ove sedmice su modna poslastica za svaku fashionisticu, jer modna inspiracija stiže sa svih strana: modne revije i nove kolekcije, slavne dame u prvim redovima i osebujni stil na modnim metropolama.

Oliva Palermo je postala neizostavan gost modnih revija, a danas izdavajmo look koji je nosila za Peter Som reviju. Dopada nam se ova zimska gradska kombinacija: hlače od tvida, mušog kroja, sa retro košuljom na tačkice, umjetnim krznom i statement cipelama.

Olivia Palermo na Peter Som reviji

Olivia Palermo na Peter Som reviji

2 Responses
 • Maja
  Februar 8, 2014

  Ne znam zasto je Olivia svima tako posebna? Gledala sam par The City epizoda i po mom misljenju je jako povrsna, lijena, komunikacija joj je losa….par puta se obukla u poznate marke, ali nije uopste originalna i ne bih rekla da ima upecatljiv stil. To je samo moje misljenje, naravno.

  • mia
   Februar 9, 2014

   Draga majo, mislim da to nije vise pitanje olivije Palermo, nego onoga u sta se moda danas pretvara. Dovoljno je pogledati samo slike pred revije da se vidi kako se danas slažu materijali, lagani na teske., kako se nosi krzno u sred ljeta ili sandale po snijegu… a olivija je tu samo jedna od preforsiranih…

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *