& Other Stories za tijelo i ruke

Danas ću vam otkriti nekoliko tajni o & Other Stories. Ne znam koliko ih poznajete, ali & Other Stories izgleda poput chic konceptualnih radnji koje okupljanju različite brendove, mnogo više indie nego mainstream izgleda, sa jednostavnim, minimalističkim ali zanimljivim uređenjem i uvijek nekim zanimljivim komadima među kojima možete lunjati satima.

Ali, & Other Stories nije concept store, to je brend čije se kolekcije se dizajniraju u L&A, Stockholmu i Parisu i imaju duh ovih metropola, stvorene su za urbane cure osebujnog stila. I sad prva tajna (jako je čuvana, i Google će vam ju reći 🙂 – & Other Stories je jedan od brendova H&M korporacije.

Druga tajna, mnogo važnija, ona koju sam otkrila tokom jednog od istraživačkih pohoda milanskim chic radnjama sa svojom sestricom – & Other Stories ima najljepše pilinge za tijelo i kremice za ruke i općenito preslatke kolekcije za njegu tijela.

Svaka od kolekcija sadrži piling za tijelo, body souffle, losion za tijelo, sapun i kremice za ruke, kupku, toaletnu vodicu, a od svih proizvoda moj totalni favorit je piling za tijelo. Glatki šećerni piling, dovoljno blag da ga možete koristiti svakodnevno pri tuširanju, kao i za piling ruku, kožu ostavlja svilenkaste teksture i prekrasnog mirisa.  

U ponudi je niz kolekcija zanimljivih mirisa, a moje omiljene su Punk Bouquet, Sardonyx Fire  i Seventh Avenue.

Punk Bouquet volim zbog orhideje, lotusa i badema, Sardonyx Fire zbog jantara i divlje vanilije, a Seventh Avenue koji je novi u kolekciji i za sada ima samo prozivode za ruke, ima blagi baršunasti miris.

Kako je jesen savršena sezona za ugađati sebi (hm, a koja nije?), ovo je pravi poklon za vas i vaše tijelo.


No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *