Otkrijte ko su nove Bond djevojke

Već neko vrijeme se nagađa ko će biti nova Bond djevojka. Uz najslavnijeg tajnog agenta na svijetu su u njegovim filmovima uvijek seksi i prelijepe žene. Za još jedan 007 film, Spectre, koji se očekuje idućeg oktobra, nove Bond djevojke su odabrane i čini se da ovaj put Bond preferira internacionalno društvo. Nove Bond djevojke su francuska glumica Léa Seydoux  i talijanska filmska zvijezda i jedna od najseksipilnijih žena, Monica Bellucci. Lea će glumiti  Madeleine Swann, a Monica Bond djevojku po imenu Lucia Sciarra.

Seydoux (29 godina), je poznata po ulogama u filmovima  poput  Midnight in Paris i Blue Is the Warmest Color, dok je Bellucci, (50 godina), poznata po bezbroj talijanskih filmova, mnoštvu američkh filmova poput The Brothers Grimm i The Passion of the Christ. Uz to se smatra jednom od najljepših i najseksiplnijih žena na svijetu već godinama, a muza je talijnskog dvojca Dolce & Gabbana.

I u ovom filmu se vraća ekipa iz Skyfalla, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, i Rory Kinnear, da pomogne Bondu u njegovim avanturama.

Moramo priznati, ono što je nama najvažnije je da Daniel Craig ostaje James Bond.

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *