Outfit iz Zarine nove Studio kolekcije

Iako često zavirim u Zarine trgovine, onako u šetnji, virtualnoj ili stvarnoj, i uvijek mogu pronaći poneki novi zanimljiv komad, današnje svraćanje je trajalo malo duže. Otkrivši novu kolekciju, nisam mogla ne probati bar nekoliko komada unatoč ogromnim redovima za kabine i na kasi.
Tako je današnja kombinacija sastavljena iz tek nekoliko komada iz Zarine nove, Studio kolekcije za jesen/zimu, koja me je potpuno oduševila. Dok ću cijelu kolekciju vam predstaviti u drugom postu (a možete ju i sami već pogledati na netu i u trgovinama), danas sam izvukla nekoliko chic komada koji su savršeni u kombinaciji zajedno, ali i vrlo iskoristivi i zasebno u drugim zimskim kombinacijama.

Kolekcija donosi niz zanimljivih krupno pletenih džempera, a vaj bijeli sa crnom čipkom je odličan u kombinaciji sa crnom kratkom plisiranom suknjom. Grube čizmice visokih potpetica su ove zime potpuni hit, a u ovakvoj kombinaciji, uz crne štramplice, su savršene. Torbica sa kaišem koji možete nositi cross-body zaokružuje ovu kombinaciju u jedan zimski gradski look, chic i cool u isto vrijeme, nosiv tokom cijele zime.

Džemper: Zara, 49.95 Eur
Suknja: Zara, 79.95 Eur
Čizme: Zara, 99.95 Eur
Torba: Zara, 79.95 Eur

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *