Pet vrsta čizama koje bi svaka žena trebala da ima

Da biste postigli vaše idealne odijevne kombinacije prvo svoju garderobu trebate opremiti sa onim basic stvarima. Ove sezone posjedovanje različitih vrsta čizama trebalo bi da bude na vrhu liste vaših prioriteta. Predstavljamo vam pet vrsta s kojima biste se trebale igrati kada su vaše kombinacije u pitanju i svih ovih pet možete nositi i u dnevnoj i u noćnoj varijanti.

Damske
Crne gležnjače tanke pete i suptilno špicastim vrhom su idealne za hladnije vrijeme i možete ih kombinovati sa svim, od suknje do farmerica. Ove čizme su baš ženstvene, te će svakoj vašoj kombinaciji udahnuti tračak damskog izgleda, ali mogu izgledati i vrlo chic i u edgy i urbanim kombinacijama.

Motorističke
U principu to kakve čizme treba da budu je subjektivno i zavisi od nas samih, međutim kada su ove čizme u pitanju mi vam preporučujemo da one budu pomalo edgy, definitivno crne i sa nekim minimalnim dodatkom.

Zdepaste pete
Gležnjače i to one sa debelom zdepastom petom su savršene, ali doslovno. Ove čizme su idealne za šetnju, bez obzira na visoke potpetice. Ova vrsta pete je udobna, i idealna za dane kada ćete pješačiti. Najbolje ih je potražiti u neutralnim tonovima, peta je već sama po sebi posebna.

Jahačke
Svejedno jesu li ravne ili sa niskom petom ove čizme su jednostavno dramatične, a ipak su klasične i veoma in već godinama. One su jedne od onih must have.

Boho stil
Ove čizme su nosive sa svim kombinacijama, od filmskih haljina do farmer šorceva. One rješavaju modne probleme kojih vjerovatno niste ni bile svjesne. Ove antilopne gležnjače niske pete su u isto vrijeme i casual i cool.

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *