Kreativni kutak: Pick Pocket + poklon

U današnjem kreativnom kutku imamo djevojku koja je privukla našu pažnju i zainteresirala nas svojim kreativnim radom koji izlaže i prodaje na facebook-u pod nazivom Pick Pocket. Međutim, pošto na stranici imaju samo slike proizvoda a ništa o njoj samoj, zamolili smo je da nam se predstavi. Ispod pročitajte šta nam je napisala a usput pogledajte i fotografije koje – kako sama kaže – najbolje pričaju njezinu priču. A zatim se i uključite u našu prazničnu nagradnu igru, jer Pick Pocket i Mzt jednoj čitateljici poklanjaju narukvicu i ogrlicu.

”Zovem se Slavica Živanović, imam 27 godina i trenutno živim u Bijeljini. Torbe i nakit sam počela da pravim prije više od deset godina i još uvijek uživam u svakom momentu procesa njihove izrade.

Koristim različite materijale i različite tehnike. Sve nastaje spontano, nemam neka određena pravila i nikad ne znam šta ću sledeće da napravim. U najnovijoj kolekciji najviše pažnje sam posvetila ogrlicama a trenutno radim na novim torbama koje će uskoro biti dostupne.

Nakit i sve ono što radim se može pogledati na facebook profilu Pick Pocket ili na blogu pickpocketdesign.blogspot.com. Od februara ove godine, torbe i nakit se nalaze i u jednom divnom ateljeu „Mansarda“ u Bijeljini.”

USLOVI NAGRADNE IGRE:

lajkajte FB stranicu Pick Pocket,
lajkajte našu stranicu na FB,
članak podijelite na svom zidu i ovdje ispod članka ostavite komentar sa linkom na svoj FB profil.

Nagradna igra traje do kraja ove sedmice, a u ponedjeljak (30.12.) ćemo vam javiti pobjednicu/ka.

 

POBJEDNICA je Nadija Korić. Neka se javi Pick Pocketu u inbox zbog dogovaranja oko preuzimanja nagrade. Hvala svima što su se igrali s nama.

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *