Puderasto i bijelo za umirujuće dane na plaži

Idilični dani uz more se nastavljaju, tako umirujući i tihi, bez buke, bez gužve, baš onakvi kakvi mi sada trebaju i gode, i možda to znači da starim, ali sam toliko sretna u tome. Odlučna sam u tome da još bar danas potpun ignoriram mailove i telefon i da uživam u ovom miru, listanju magazina, čitanju knjige, sreći.

Vjerovatno malo kasnim sa svim ovim kombinacijama za plažu, ali možda vam pomognu da odlutate iz kancelarijske gužve i obaveza u maštu i morske trenutke.

Ovog ljeta su hit kupaći kostimi u puderastim, nude, nijansama, i dok su malo tricky jer mogu izgledati dosta bledunjavo dok ste još svijetli i učiniti da djelujete malo nago, s druge strane su jako classy i s njima je lako složiti elegantne kombinacije za plažu u kojima izgledate kao da ste sada sišle sa neke jahte. Savršeno se kombiniraju uz bijelo i zlatno, tako ostaju u tim umirujućim tonovima. Meni su bijele košulje i tunike jedan od osnovnih komada za plažu, praktične su jer ih samo ogrnete, navučete, a ujedno izgledaju dobro i lako se kombiniraju sa svime. Zlatne ravne papuče su odlične u ovoj kombinaciji, a možete ih jako iskoristiti i u gradskim kombinacijama, kao i za večericu i šetnju na moru. Bata je ove sezone imala odličan izbor ravnih papuča koje su uz to sada na sniženju pa ih provjerite.

Ukoliko još nemate svoju omiljenu korpu za plažu, ja sam pronašla curku koja može napraviti baš onakvu kakvu poželite, pa i ovu sa današnje kombinacije. Pronađite ju na instagramu (OVDJE).

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *