Trinaest sexy filmskih poljubaca koje morate vidjeti

Ko ne voli filmske poljupce? Ne postoji ništa bolje što će vas oraspoložiti više od gledanja omiljenog romantičnog filma i vrijeme je da pregledate sve one poljupce koje ste mislili da ste zaboravili. I da, sasvim je uredu ako vaš omiljeni filmski poljubac uključuju vruće glumce…

1. Odavde do vječnosti
Ako niste vidjeli ovaj film iz 1953. godine, onda ste u zaostatku. Ovaj poljubac se dešava između Burta Lancastera i Deborah Kerr. Burt je narednik koji je u vezi sa zapjednikovom suprugom. To je uvjetovalo šok kada je film prvi put objavljen, ali malo mjesto na Havajima gdje je sniman je sada veliko turističko odredište.

2. Oficir i džentlmen
Još jedan stari film iz 1982. godine i to je redovno krišom gledan film i smatra se jedan od najromantičnijih filmova svih vremena. Joe Cocker i Jennifer Marnes pjevaju „Up Where We Belong“, dok Richard Gere osvaja Debra Winger, tvornički radnik, te je nosi u zalazak sunca. Ima previše ljubljenja, a također je Gere izazvao dosta oluje u tom bijelom mornarskom odijelu.

3. Četiri vjenčanja i sprovod
Još jedan filmski klasik, ovaj put iz 1994. godine. Andie MacDowell je izgovorio one besmrtne riječi: „Je li pada kiša? Nisam primjetio.“, Hugh Grant iskazuje svoju ljubav prema njoj po najvećem pljusku.

4. Spider – Man
To je neobično romantičan trenutak u filmu punom specijalnih efekata i skupih krajolika iz 2002. godine. Mary Jane Watson nježno guli donju polovicu Spidey maske za lakši pristup usnama, prije nego što ga je snogging spustio naopako. Za snimanje, naopako ljubljenje nije lako, ali je vrijedno.

5. Lady And The Tramp
Ovo je dječiji film, a to uključuje psa. Ipak, kada su dama i skitnica zalutali i uživali u romantičnom obroku, sva srca su se istopila. Oni su na kraju završili jedući isti komad špagete u isto vrijeme, i to sve je tako slatko. Kada beskućnik nudi dami poslednju ćuftu, znate da je to prava ljubav. Ovo će vam vratiti osmijeh na lice.

6. Talladega Nights :Balada o Ricky Bobby
Will Ferrell i Sacha Baron Cohen igraju ulogu vozača automobila. Film je postao prilično poznat, a svi su gledali scene poljubaca. On je osvojio MTV-jevu nagradu za najbolji poljubac, godinu dana kasnije, uključujući i da ga par izvede ponovo, ali sada uživo.

7. Pogon
Gosling i Mulligan dijele nježni trenutak u liftu kada su ukrali poljubac. Gosling pretuče slučajni pristalica koji je pokvario ovaj trenutak.

8. Sumrak
Ovaj film je osvojio srca žena cijeloga svijeta, različite dobi. Edward kaže Belli da „Uživa gledajući je dok spava“ i umjesto scene iz nekog pravog horor filma, ona ga nagrađuje ljubljenjem. Njegove vampirske čari je mogao učiniti i nekim radom, mada čini mi se oni su odlučili da prislone svoje lice jedno prema drugom, prije nego su se počeli ljubiti.

9. Notebook
U ovom filmu se samo čekalo kada će se Noi i Allie vratiti zajedno. Baš kao što Noa kaže: „ To nije gotovo, to još uvijek nije gotovo!“, a onda zgrabi Allie i strastveno je poljubi. Mi sanjamo poljupce poput ovoga i da nas neki muškarac voli, kao što Noa voli Allie.

10. PS! Volim te
Oni ne poznaju jedno drugo i nikad se nisu upoznali, ali Holly je upravo doživjela savršeni poljubac. Ona zapravo ne želi znati kako se on zove, ona želi da sudbina preuzme kontrolu nad situacijom. Lijep je način na koji žele spasiti „ludog“ psa, a onda shvate da pas i nije tako lud, ali još uvijek igra svoju igru. Jeste li ikada poljubili stranca?

11. Zameo ih vjetar
Ljubav / mržnja Scarlett i Rhett me podsjeća Noi i Allie iz “The Notebook “, to je vrsta lude ljubavi koja jednostavno ne može izaći iz vaših misli. Moglo bi se reći da je Nicholas Sparks inspirisan sa „Prohujalo sa vihorom“, a ko ne bi bio? To je klasični film prepun romantičnih i strastvenih poljubaca. U jednoj minuti mrze jedno drugo, dok već iduće Scarlett moli Rhett da ne ide.

12. Sixteen Candles
Šta bi moglo biti bolje nakon dana u kojem su svi zaboravili tvoj rođendan, nego poljubiti svoju simpatiju?. Filmovi poput Sixteen Candles postigao je da sve djevojke štreberice u srednjoj školi povjeruju da će jednog dana dobiti taj savršeni poljubac. Moglo bi se činiti malo izvan dosega za nepopularne djevojke da osvoje nogometnu zvijezdu, ali svi imaju pravo sanjati.

13. Crazy , Stupid , Love
Postji li scena ljubljenja sa Ryan Gosling koja nije seksi i vruća? Ono što čini scenu iz ovog filma još boljom je karakter Emme Stone. Muškarci vole kada žene preuzmu vodstvo i ako želite zaista da budete u mislima tipa poput Jakova, morate mu pokazati ko je gazda.

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *