Spremna za put

Sjećam se sebe na počecima svog života putnika, kako trčm aerodromima savršeno dotjerana za sastanak koji me čeka u nekoj drugoj zemlji, u visokim potpeticama od 10 centimetara, uskoj haljini, potpuno našminkana i vučem sa sobom kofer, laptop, torbu. Nakon niza godina moji outfiti za putovanja izgledaju malo drukčije. Udobno prije svega.

Tako sada vozove, aerodrome i letove savladavam najčešće u patikama, udobnim tajicama ili hlačama, slojevitim bluzama i džemperima, obavezno uz šal jer nikad ne znate kad će neko uključiti klimu na -25. Pri tome, na sastancima se i dalje pojavim pristojno elegantna i u visokim cipelicama jer sam savladala umijeće brzog presvlačenja po aerodromima. Kako me večeras čeka novi let, i s ozbirom da je nedelja, dijelim svama jedan jednostavni, opušteni outfit, u kojem ste spremne za put, ali i nedeljne kafe, izlete i švrljanje.

U ovom outfitu se krije i jedan od mojih posljednjih crush-eva – Adidas Originals Stan Smith  model u prljavo ružičastoj boji = patike savršene za mene :). A i boje su baš moje, jedna od omiljenih mi color šema – siva sa puderasto ružičastom.

Džemper možete pronaći u H&M, a torbicu u Furli.

Patike: Adidas Originals Stan Smith, 86 Eur
Džemper: H&M
Torba: Furla

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *