Šta obući na Valentinovo?

Ukoliko izlazite van ovo Valentinovo, bilo sa voljenom osobom ili prijateljicama, a još niste odlučile šta obući, evo nekoliko prijedloga:

ROMANTIČNA SUKNJA

Ako želite postići nježni, romantični djevojački izgled, suknja sa volanima je vaš pravi odabir. U prljavo rozoj nijansi uparena uz crnu rolku i crni kaput. Ako je pak suknja u crnoj boji, napravite crno- bijelu kombinaciju uz ostale odjevne predmete.

ELEGANTNA HALJINA


Elegantna haljina strogog kroja dugih rukava može se iskoristiti za različite prilike, od poslovne kombinacije do izlaska u grad. Trend je haljina sa čipkanim detaljima. Poslovne žene je mogu upariti uz blejzer i strukirani kaput. Mlađe djevojke je mogu upariti sa tenisicama i crnim ruksakom.

Možete se odlučiti i za romantičnu haljinu na tufnice, dodajte joj zanimljivu torbicu ili neki modni dodatak.

CRVENO


Odaberite čisti valentinovski izgled u crvenom , samo prave glam cure se mogu poigrati tako hrabro crvenom.

MALA CRNA HALJINA


Nijedan značajan događaj ne može proći bez male crne haljine, pa tako ni Valentinovo. Odaberite onu koja je skrojena od različitih materijala ili ima zanimljiv porub. Da ne budete predvidljivi odaberite kaput u kamel boji i ravnu obuću.

MINI KOŽNA SUKNJA

Ako naginjete prema rokerskom stilu, odaberite mini kožnu suknju u crnoj boji. Uparite je sa džemperom na V ili U izrez od kašmira ili vune da vam bude toplije i debelih grilon čarapa. Možete se poigrati i kariranom košuljom. Istaknite struk zanimljivim pojasom.

1 Response
  • Belma
    Februar 14, 2015

    romanticna suknja 🙂

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *