Šta učiniti kako biste mu se svidjeli?

Stvoriti nove  odnose nije lako, ali ako vam se stvarno sviđa muškarac kojeg ste upoznali, postoji nekoliko trikova koje možete iskoristiti. Evo šta možete učiniti da se zaljubi u vas.

Šta učiniti kako biste mu se svidjel

Budite sigurne
Povjerenje je jako bitno ako želite da budete sa njim više od prijatelja i da ga natjerate da mu se svidite. Kada ste sa njim prihvatite sebe onakvom kakva jeste i djelujte na taj način. Nemojte se bojati pokazati i svoje mane, ali i podijeliti svoje strasti. Također se nikada ne smijete bojati priznati kada niste u pravu.

Nasmijte ga
Smijeh može igrati veliku ulogu u cijelom procesu. Muškarci vole žene koje imaju smisla za humor. Ako ga uspijete nasmijati on će vjerovatno postati više zainteresovan za vaše oosobnosti i htjet će provoditi više vremena sa vama. Led možete proobiti i sa nekim smješnim vicem. Nemojte se bojati ispričati mu neku smiješnu anegdotu o vama.

Šta učiniti kako biste mu se svidjel

Budite misteriozne
Ako vas zanima kako da ga natjerate da se zaljubi u vas, tajenstvenost je još jedan prijedlog koji morate uzeti u obzir. Ne trebate mu otkriti sve detalje vašeg života odmah. Prema stručnjacima, muškarci vole loviti žene i otkrivanje previše stvari o vama na početku veze može umanjiti njihovu zabavu. Ako želite da se on zaljubi u vas, kao i vi u njega, onda je bolje da neke stvari ostavite za kasnije.

Lijepo se ponašajte sa svojim prijateljima
Lijepo ponašanje prema vašim prijateljima sa vaše strane njemu će dati osjećaj da ste ljubazni i da pokazujete interesovanje za ljude koji su vam bliski u životu. Prema tome lijepo ponašanje prema prijateljima je ujedno i pravi put do njegovog srca.

Uključite se u njegove aktivnosti
Ako vas on želi uključiti u svoje aktivnosti onda je to dobar znak da mu se sviđate. Na vama je također da pokušate da se uključite u aktivnosti koje on radi, jer na taj način ćete mu biti bliže, pokazati mu da vam se sviđa, ali ga i natjerati da se zaljubi u vas.

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *