Teksas šorc i lepršava bluza

Jedna od najčešćih vikend dilema tokom ljeta je da li krenuti do mora ili ipak ne. Milano tokom vrućih ljetnih dana i nije baš najbolje mjesto za biti sa svojim malenim parkovima, skoro ništa zelenila i visokim temperaturama. A na moru, tek 2,5 sata vožnje vas čekaju prekrasne plaže, kafica uz more, divna čista voda i čisto uživanje.

Ipak, 2,5 sata nije tako malo, a rano ustajanje nedeljom me često baš mrzi. Tako je ovog vikenda ipak bila jača želja za lijenim jutrima, pa smo nakon dugog premišljanja i beskonačnog provjeravanja vremenske prognoze, subotnje more odgodili za nedelju, a onda s nedelje za neki drugi vikend. I tako sam na kraju provela cijeli vikend švrljajući sa curama po gradu, jer nakon desetak dana van Milana, uželjela sam se i grada i cura i kafica.

Za takve duge dane na moru ili gradu meni je jedna od najdražih kombinacija teksas šorc sa bijelim lepršavim bluzama i tunikama. Takvih bluza mi nikad dosta, a sa šorcem i ravnim sandalama ili espadrilama, spremna sam kako za more tako i gradske vreline. Za morsku kombinaciju dodajte pletenu korpu za plažu, a za grad neku malenu torbicu preko ramena. Još trendi fedora šešir i spremne ste za koktel u omiljenom vam baru!

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *