Trendi odijela za novi look

Čak i ukoliko niste veliki fan poslovnih odijela, možda je vrijeme da im date novu šansu. Ovaj klasični modni komad, koji prije svega obilježava našu radnu sferu i profesionalne kombinacije već decenijama, sa ovom sezonom je osvježen, što krojevima, materijalima i uzorcima, što načinom na koji ga nosimo i kombiniramo. Tako je odijelo izašlo iz isključivo radne sfere i nosivo je i u trendi kombinacijama za dan ili noć van ofisa, a jedan je od ključnih komada kako u kolekcijama na sniženju, tako još značajnije u novim kolekcijama za proljeće.

Ukoliko biste htjele savršeno odijelo za hladniju sezonu, tvid je savršen izbor – tradicionalan materijal za odijelo, savršen u odijelima muškog stila, na pruge ili karo uzorak. Za večernje prilike je najbolji izbor klasično i pomalo seksipilno crno odijelo ili pak ono od pliša, za trendi okret odaberite ono sa volanima, aplikacijama ili zanimljivim detaljima.

Način na koji nosite odijelo će mu promijeniti potpuno izgled i svrhu – u klasičnim strogim kombinacijama odlično je za posao, uz patike će dobiti na ležernosti i trendi izgledu, sa majicama s natpisom jednako tako, a uz visoke štikle i baloner preko njega imat ćete pravu moćnu kombinaciju za posao.

 

Zara, na sniženju

Sandro Paris, na sniženju

Massimo Dutti, na sniženju

Zara, na sniženju

Massimo Dutti

Sandro Paris, na sniženju

Massimo Dutti

Zara, na sniženju

Massimo Dutti

Mango, nova kolekcija

Marella

Zara, na sniženju

Massimo Dutti, na sniženju

Zara, na sniženju

Pinko, na sniženju

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *