11 top trendova za proljeće 2014

Već se radujemo novom proljeću i proljetnim bojama, komadima i trendovima! Pogledajte danas kojih su to 11 top trendova ya ovo proljeće! Bilo da ste romantičnog, sportskog, umjetničkog ili buntovnog duha u proljetnim trendovima ćete pronaći pravi način da izrazite svoj stil.

1.Visoki sjaj
Bliska budućnost izgleda vedrije, a možda želite ići naprijed i uložiti u moderne nijanse. Dizajneri su se igrali sa reflektirajućim metalik zlatnim i draguljastim odsjajima, omogućujući damama da se pokažu u punom sjaju, koristeći ton koji smatraju najprikladnijim.

2.Držite se rezova
Odsječeni gornji dijelovi još uvijek ne napuštaju modnu scenu. Modne piste su bile prepune majica iznad stomaka. Vrijeme je da obnovite svoje članstvo u teretani.

3.Providno
Lepršavo, svijetlo, i savršeno za proljeće, providni umetci, suknje i rukavi su posvuda na modnim pistama. Providno može dodati dozu seksipila običnom skromnom izgledu ili jednostavno dati neku svjetlinu na ukupni dojam.

4.U igračkom duhu
Sportski uticaji su se očitovali puloverima sa kapuljačama, patentnim zatvaračima, mrežama, i kratkim hlačama koje podsjećaju na naše dane tjelesnog odgoja. Dizajneri su ukombinovali sportski izgled sa modernim duhom i dodatkom seksipila. Rezultat je bio izgled koji je ponajmanje za igranje sportova.

5.Duga suknja
Romantična i ženstvena, voluminozna, duga suknja je jedan od rijetkih trendova za proljećae 2014 koji da bi se nosili ne zahtijevaju prvo naporno vježbanje u teretani. Iako vam se na prvi pogled ova suknja čini formalnom, vjerujte da ju je puno lakše ukombinovati u moderan i chic izgled nego što to vi mislite. Ako vam se sviđaju ovi izgledi sa pista, onda je i vi ukombinujte sa košuljama, gležnjačama, košuljama na kopčanje i motorističkim jaknama.

6.Zabava na otvorenom
Sa divnim cvijetnim printevima i lijepim rezovima ovaj izgled je idealan za zabave na otvorenom. Ali ne samo sa cvijetnim printevima, rezovi izgledaju chich sa bilo čim.

7.Nabori
Lagan i jednostavan, sa prirodnim pokretom, svi nabori na Pariškoj pisti definitivno su nas nasmijali. Bilo je klasičnih, oštrih kao led i arhitektonskih trikova kako ne bi vidjeli da li je to istinski nabor ili ne. Bilo kako bilo, postoji izgled za svakoga.

8.Umjetnički
Gledajući modne revije nismo mogle, a da se ne zapitamo da li su to dizajneri organizovali kolektivni izlet u najveće muzeje svijeta. Umjetnički printevi, veliki i grafički, bili su posvuda i nitko od dizajnera nije stao na samo jednom komadu odjeće, ili samo jednoj slici. Umjesto toga, print se širio preko cijele haljine ili na oba dijela odjeće, ako se radilo o dvodijelnom look-u.

9.Koristite svoje riječi
Cijeli niz dizajnera se također odlučio za ispisivanje fraza na odjeći. Bilo da je to izravna poruka ili nešto malo zagonetnije, jedna stvar je sigurna: sve piše, samo trebate shvatiti poruku.

10.Sve je u volanima
Zaboravite što što znate o volanima. Na pistama u Balenciaga, Dries Van Noten, i još kod mnogih, volani su bili više nego samo akcenat na ženstvenost. Volani ogrlice, te u nekim slučajevima volani čitavom dužinom su okrenuli fokus na novi način za dodavanje teksture i volumena.

11.Nosite spušteno
Suprotno od hlača i šorceva koji su pripijeni i prate linuju tijela, spuštene hlače su opuštene i, što je najvažnije, udobne. Pidžama hlače su još tu i biće još dugo, kao i spušteni, opušteni šorcevi.

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *