Vaš stil: Septembar u Sarajevu

Donosimo vam prvi septembarski pogled na stil na sarajevskim ulicama, uhvaćen našom kamerom ovog petka. Ovaj put neke od djevojaka koje ćete vidjeti su nas zaista oduševile i pokupile sve naše simpatije, a sretni smo i da vidimo da je raznolikost konačno ušetala i u naš grad, pa možemo vidjeti djevojke koje svoj stil nose sa stavom.
Septembar je vrijeme prelaza iz vrelih ljetnih dana u svježu jesen i teško je naći pravu mjeru, nositi nešto od ljeta sa nečim od jeseni, pomiriti boje i materijale, ali mnoge od ovih djevojaka su to napravile na odličan način.  U jednostavnoj, ali nadasve efektnoj kombinaciji duge haljine sa grubom velikom torbom boje konjaka apsolutno je sve na svom mjestu, kaiš, prsten, sandale, sve se složilo, baš kao i kod djevojke sa bubi kragnom koja zna kako nositi šljokice na chic i urban način. Za svaku djevojku bismo mogli pronaći nešto po čemu je privukla naš pogled ovog petka.

Već na kraju naše modne  potrage srele smo i naše blogerke, pa nismo mogle propustiti da i njih uhvatimo u ovaj mali modni izvještaj.

[easyrotator]erc_50_1355072356[/easyrotator]

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *