Najljepše bijele haljine za ljeto

Bijele haljine su sinonim za vrele ljetne dane i romantične ljetne večeri.

Ne možemo zamisliti ljeto bez bar jedne bijele haljine u ormaru. Ipak, teško je zaustaviti se na jednoj! Treba nam jedna romantična za nedeljnu šetnu, lagana i urbana za subotnji šoping sa curama, elegantna za radni dan, chic za večernji izlazak. Mi smo odabrale po nekoliko iz svake kategorije i danas ih predstavljamo vama. Bilo da ćete je nositi tokom cijelog ljeta ili tražite neku posebnu koju biste nosile i na dan svog vjenčanja, u današnjem vodiču za kupovinu ćete pronaći pravu za sebe.  Nekoliko modela je savršeno za posao ili još formalnije prilike poput one Mango peplum kroja ili Zarine klasičnog ravnog kroja. Tu su i romantične šlingane bijele haljine u Orsay i Mango kolekciji. Čipkana bijela haljina iz Zarine linije može zamijeniti i vjenčanicu, kao i ona romantična plisirana u Orsay-u. Ladylike modeli su se našli u Sisley, Lindex i H&M ljetnim kolekcijama, a tu su i duge bijele haljine kakve uvijek volimo. Pogledajte modele u našoj galeriji i recite koja se vama najviše dopada!

[easyrotator]erc_3_1370900721[/easyrotator]

 

 

2 Responses
 • belkisa
  June 13, 2013

  Ove haljine se ništa ne vide, samo se vide konture, da ste samo malo pozadinu obojili u sivo ili neku drugu boju, stvarno se ne vide….

 • Dubravka Šamara
  June 19, 2014

  Molim Vas za informaciju sljedećeg karaktera.

  Da li se mogu poručiti Zarine haljine preko pošte , uplatom na njihov račun, s obzirom da nema prodavnice Zarine u Banja Luci.

  Hvala, pozdrav.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *