Žene u odijelima

Još otkako je modna kuća Ives Saint Laurent 1966. godine predstavila prvi muški svečani odjevni predmet prilagođen ženama, tzv. Le Smoking, divimo se ženama u odijelima. Možda jedino što će nas više impresionirati nego savršena haljina na crvenom tepihu, jeste žena koja može savršeno nositi mušku svečanu odjeću tj. odijelo. Odijelo je jako teško za pull off čak i ponekim muškarcima, ali zato kada to uspijete – istaknete se u moru žena u haljinama.

Pošto dolazi novogodišnje slavlje odlučile smo da vam predložimo da ove godine, ako niste uspjele pronaći savršenu haljinu ili su vam dosadile i želite promjenu, pokušate s odijelom. Ispod pregledajte fotografije 12 poznatih žena koje su se odlučile za odijelo i inspirirajte se.

Primjetićete da su to veoma različite žene sa različitom estetikom i stilovima, od klasičnih kreacija Stelle McCartney do avangardnijih kreacija kao kod Gwen Stefani iz njezine L.A.M.B. kolekcije. Nama se posebno sviđa Michelle Williams u tamnoplavom odijelu s kratkim hlačicama koje pokazuje svu raznovrsnost ovog odjevnog predmeta. Također, primjetićete da sve one nose odijelo s cipelama s visokom petom jer je to ključ koji ovom prvenstveno muškom odjevnom predmetu daje potrebnu dozu elegancije i ženstvenosti.


fotografije: Stylecaster

No Comments Yet.

What do you think?

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *